Klantcase

Mosman Stainless Steel

Over Mosman Stainless Steel

Met hoogwaardige ge├źngineerde en klantspecifieke systemen, die volledig aansluiten op de verwerkingsprocessen van haar klanten, biedt Mosman Stainless Steel oplossingen op het gebied van verwarmen, koelen of drogen van vrijstromende stortgoederen. Daarbij ligt de focus op kwaliteit en klantgerichtheid. Op deze manier denken zij met u mee en worden installaties ontwikkeld onder uitstekende condities.

  • Productie van installaties in eigen fabriek
  • Gecertificeerd met diverse kwaliteitsnormen
  • Actief over de hele wereld

Probleemstelling

Een verouderde ICT-omgeving en de toenemende vraag naar security oplossingen heeft er toen beslissen om de gehele ICT-voorziening binnen Mosman te gaan vernieuwen. Met de vernieuwingsslag is Mosman uitgerust met de nieuwste ICT-technieken en zijn zij met een schaalbaar en veilig systeem klaar voor de toekomst.

Wat doet JUICT voor Mosman Stainless Steel?

Wat zegt Mosman Stainless Steel zelf over JUICT?

Naar diverse ervaringen met ICT-dienstverleners is de samenwerking met JUICT een verademing, heldere communicatie, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Daarnaast is de volledige migratie nagenoeg probleemloos verlopen en hebben we minimale hinder ondervonden tijdens onze werkzaamheden. – Cees van Noort (Algemeen directeur Mosman Stainless Steel)

Na diverse ervaringen met ICT-dienstverleners is de samenwerking met JUICT een verademing, heldere communicatie, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart