ICT partner

De betrouwbare ICT partner

ICT partner

Bent u opzoek naar een betrouwbare en accurate ICT partner? Dan bent u bij JUICT aan het juiste adres. In een snel veranderende digitale wereld kan ICT een uitdaging vormen binnen bedrijven en organisaties. Systemen moeten altijd goed met elkaar communiceren en veiligheid mag geen zorg zijn. Bij JUICT draait het om de juiste ICT-oplossingen die wél werken. Wij zijn uw vertrouwde ICT partner die weet hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

Met JUICT als ICT partner bent u ervan verzekerd dat er altijd wordt meegedacht in flexibele oplossingen met aandacht voor continuïteit. Hierin wordt altijd gezocht naar de totaaloplossing op het gebeid van systeembeer, Cloud, Security en VoIP telefonie om een organisatie volledig van dienst te zijn als partners voor uw ICT. Uiteindelijk worden organisaties dus voorzien van een eerlijk en gedegen advies om de ICT-omgeving op orde te hebben voor nu, morgen en in de toekomst.

hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

Opzoek naar een vertrouwde ICT-partner?

Bent u opzoek naar een betrouwbare ICT partner en zou u de overstap naar een nieuwe partner willen maken? Bij JUICT komt het maandelijks voor dat we organisaties verwelkomen als klant. Wij als JUICT hebben veel ervaring hoe het overstap traject zal moeten plaatsvinden. Dit doen wij dan ook altijd uiterst gecontroleerd omdat de continuïteit van de ICT-omgeving niet in het gedan mag komen. Verder zorgen wij er ook voor dat de organisatie/medewerkers zo min mogelijk hinder ervaren van de overgang en gewoon door kunnen met de dagelijkse werkzaamheden. Onderhand is JUICT voor ruim 230 organisaties de vaste ICT partner in de regio Oost-Nederland.

 • Uitstekende bereikbaarheid
 • Ook op locatie
 • Betrouwbare & flexibele ICT-oplossingen
 • Gecertificeerd 
 • Volledige ontzorging

Heeft u interesse, vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Wij komen graag met u in contact om te sparren over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereikbaar via 053 7400 240, per mail via info@juict.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website http://juict.mk-staging.nl. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom een ICT partner?

Het is belangrijk voor een organisatie om een vaste ICT partners in te schakelen aangezien de continuïteit van de ICT-omgeving, een bedrijf niet meer in de weg mag staan. Hedendaags is voor elk bedrijf de ICT-omgeving de rode draad binnen het bedrijf. Als het niet naar behoren werkt vloeit dit direct door in het proces van een organisatie. Een vaste ICT partner zoals JUICT is hier instaat om het verschil te maken en een organisatie te adviseren, begeleiden en verder helpen in de ICT.

Naast het leveren van de oplossingen speelt een ICT partner een belangrijke rol in het proces van uw organisatie. Bij het optreden van kleine/grote problemen dient u op uw partner terug te kunnen vallen voor de juiste ondersteuning. Het probleem wat zicht voordoet dient overigens snel te worden verholpen om het proces weer op gang te brengen. Ook vanuit dit aspect is het belangrijk om te kiezen voor een partner waar u als organisatie op kan bouwen.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart