MKB ICT

De partner voor IT in Enschede

MKB ICT

MKB en ICT zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden. Er bestaat bijna geen MKB bedrijf meer waar ICT geen rol speelt. Daarom biedt Juict verschillende ICT oplossingen voor het MKB aan. Of het nu gaat om ICT support of het opzetten van een compleet nieuwe infrastructuur, wij zijn de juiste partner voor het MKB.

Bent u zelf actief in het MKB en zoekt u een partij die netwerkbeheer voor u uit handen kan nemen? Neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Met de verschillende oplossingen en diensten die we aanbieden binnen het MKB, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf ongestoord door kan blijven werken. We zijn een echte ontzorger en bieden graag ondersteuning met alle mogelijke ICT vraagstukken. Wij zorgen met onze service voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit binnen uw MKB organisatie.

hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

  • Managed Services
  • Microsoft Office 365
  • Cloud Services
  • Netwerkinstallaties
  • Consultancy en projectmanagement
  • Hardware en software
  • Cybersecurity

Verschillende oplossingen voor het MKB

U doet waar u goed in bent, dan doen wij dat ook. Wij hebben korte lijnen, houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om alle vragen rond IT door te nemen. Wij ontzorgen u graag, zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. Wij hebben diverse MKB klanten in de regio Twente en met ons kantoor in Haaksbergen kunnen we in no-time bij u op locatie zijn. Nieuwsgierig naar MKB klanten die voor ons hebben gekozen? Bekijk dan zeker onze verschillende cases.

De diensten die wij ook binnen het MKB kunnen aanbieden zijn o.a. systeembeheer, security, cloud oplossingen, zakelijke back-ups, Microsoft 365 en VoIP services. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen, snel en vlekkeloos verlopen.

Systeembeheer is een dienst die een toenemende vraag kent, ook binnen het MKB. ICT-omgevingen zijn tegenwoordig complexer en deze moeten gemonitord blijven. Door het proactief handelen en beheren van uw infrastructuur zorgen we ervoor dat alles altijd up-to-date blijft. Zo voorkomen we vervelende problemen en nemen we voor u de volledige zorg uit handen.  

Cloudoplossingen zijn een goede manier om de ICT-infrastructuur van uw MKB bedrijf te waarborgen. Er wordt in het MKB ontzettend veel data verzameld. De data die u heeft, wilt u veilig opslaan in een datacenter. In het verleden moesten hiervoor dure lokale servers aangeschaft worden, dit is inmiddels goed op te lossen met een veilige Cloud omgeving. Voor cloudoplossingen zijn wij het ICT bedrijf die u kan helpen.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

ICT oplossingen binnen het MKB nodig? Kies voor Juict!

Zoekt u een passend ICT bedrijf als partner binnen het MKB? Zoek dan niet meer verder, wij zijn ongetwijfeld de juiste partij! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken via 053 7400 240. Liever contact per mail? Stuur dan een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn de vertrouwde partner van het MKB die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede commutatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart