ICT onderhoud

De partner voor ICT onderhoud

Waarom ICT onderhoud voor uw organisatie noodzakelijk is?

Organisaties hebben baat bij een goed, stabiel en veilig werkende ICT-omgeving. Om dit te kunnen waarborgen door is het van essentieel belang om ICT-onderhoud te plegen aan de hardware en software die door organisaties worden gebruikt. Elk individueel stukje binnen een omgeving zorgt voor een totaal oplossing en hierbij dient ook elk stukje apparatuur voorzien te worden van ICT onderhoud. In de praktijk komt nog vaak voor de ICT onderhoud niet altijd de volle aandacht heeft voor organisaties en dat zij ervan uitgaan dat dit wel automatisch geregeld zal zijn. Dit is verder wel begrijpelijk aangezien organisaties bezig willen zijn met de doeleinden van hen en niet met ICT onderhoud. Als JUICT nemen we graag uw zorg omtrent ICT onderhoud uit handen en zorgen wij met ons enthousiast en gedreven team voor complete ontzorging van uw organisatie zodat u elke dag met een gerust gevoel aan het werk kan.

Hiervoor moet je bij Juict zijn op het gebied van ICT onderhoud

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

Blijf up-to-date en voorzie uw omgeving van ICT onderhoud

Zoals eerder benoemd is het essentieel om ICT onderhoud te verrichten op de ICT-omgeving up-to-date te houden en de kans op verstoringen zo klein mogelijk te maken. Hedendaags is het daarbij ook een actueel onderwerp dat organisaties worden getroffen door een hack. Ook om hackersgroepen het zo lastig mogelijk te maken is het goed om hardware en software te updaten. Onderhand zijn er tal van mogelijkheden waardoor ICT onderhoud geautomatiseerd uitgevoerd kan worden. Hierdoor heeft een organisatie ook geen omkijken meer naar het ICT onderhoud van zijn/haar ICT-omgeving.

Naast het verkleinen van de kans op storingen is het voor medewerkers ook van belang dat hardware en software wordt onderhouden. Wanneer een organisatie een geruime tijd geen ICT onderhoud pleegt betekend dat ook dat medewerkers gaan werken met verouderde apparatuur en software. Op het moment dat een organisatie er dan toch voor kiest om zaken te gaan updaten betekent dit direct dat het voor medewerkers een grote stap is. Medewerkers zijn namelijk zaken gewent en dat ziet er ineens totaal anders uit. Door geleidelijk aan ICT onderhoud te plegen blijven deze stappen ook zo klein mogelijk.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wat biedt juict op het gebied van ict onderhoud?

JUICT hecht er waarde aan om organisaties totaal te ontzorgen. Wanneer er apparatuur of software bij de klant wordt geplaatst vinden wij het essentieel dat wij deze zaken ook in onderhoud (in beheer) nemen. Op deze wijze hebben wij controle op de ICT situatie van de eindklant en kunnen wij hardware/software analyseren en als de situatie erom vraagt hier ook direct reageren (updaten). Naast het adhoc reageren op situaties zullen de hardware en software wat bij JUICT in ICT onderhoudt (Managed Services) is worden geüpdatet volgens een vast beleid. Op deze wijze worden er gecontroleerd updates uitgevoerd en heeft u als organisatie hier geen omkijken naar. Concreet kunt u van het volgende uitgaan wanneer JUICT het ICT onderhoud verzorgt van een omgeving:

 • Totaal ontzorging
 • ICT onderhoud voor volledige ICT-omgeving
 • Periodiek updaten volgens vast beleid
 • Continu monitoren van hardware/software
 • Direct ICT onderhoud kunnen uitvoeren bij situaties die hierom vragen

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart