ICT scan

ICT scan op maat voor uw organisatie

Waarom een ICT scan maken van mijn huidige ICT omgeving?

Meer en meer organisaties hebben belang bij een goed lopende ICT-omgeving aangezien het hen ondersteund bij het uitvoeren van de organisatiedoeleinden. In de praktijk zijn wij als ICT-dienstverlener echter nog vaak dat organisaties slecht zicht hebben op zijn/haar eigen ICT-situatie. Denk hierbij aan: hoe oud is mijn hardware? Is alles software nog wel up-to-date? Tref ik genoeg beveiligingsmaatregelen? Etc. Voorgenoemde vragen zijn daarin wel essentieel om goed in kaart te hebben aangezien de ICT goed moet blijven draaien en de organisatie niet in gevaar mag brengen.

Wij als JUICT begrijpen als geen ander dat het voor organisaties lastig is om alles op de voet te volgen en te allen tijde een duidelijk beeld te hebben van de ICT. Met een ICT scan nemen wij dit graag voor een organisatie uit handen en maken wij een rapport op waar alle zaken omtrent de ICT-omgeving van uw organisatie staan beschreven. Middels de ICT scan krijgt u dus een duidelijk beeld van de huidige situatie en een advies over mogelijke verbeterpunten. Misschien toch een keer handig om gratis de ICT scan uit te laten voeren? Neem gerust contact op voor een afspraak. JUICT staat graag voor u klaar.

hiervoor moet je bij Juict zijn

  • Managed Services
  • Microsoft Office 365
  • Cloud Services
  • Netwerkinstallaties
  • Consultancy en projectmanagement
  • Hardware en software
  • Cybersecurity

Maak jaarlijks een ICT scan om grip te houden op de ICT omgeving

De veranderingen in de ICT houdt zich in een hoog tempo aan. Dit is benodigd om diensten en producten bestendig te houden voor de toekomst en de toenemende vraag aan intelligentie van ICT voorzieningen. Daarbij speelt beveiliging ook een grote rol in de veranderingen die worden doorgevoerd. Om hierin bij te blijven is het verstandig voor organisaties om jaarlijks een ICT scan te maken zodat er grip gehouden kan worden op de ICT situatie. Tijdens de IT scan kunnen ook nieuwe eisen, wensen of ontwikkelingen van een organisatie worden besproken. Op basis van het rapport wat uit de ICT scan komt kunnen vervolgens keuzes worden gemaakt of er zaken preventief vervangen dienen te worden of dat er zaken voorbereid moeten gaan worden die passen bij de ontwikkelingen van de organisatie. Voer dus elk jaar een ICT scan uit om goed grip te houden op de ICT waar uw organisatie dagelijks gebruik van maakt.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Wat houdt een ICT scan van JUICT in?

Zoals aangegeven veranderen er continue veel zaken in de ICT-wereld. Wij als JUICT begrijpen als geen ander dat dit voor ondernemers lastig is om te volgen. Hierop dienen wij te anticiperen en organisaties proactief te informeren over de gesteldheid van zijn/haar ICT-omgeving. Omdat wij als JUICT het belangrijk vinden dat ondernemers in ieder geval bewust zijn van de staat van zijn/haar ICT-omgeving bieden wij een Gratis IT scan aan. Dus wat levert u het op? Een overzichtelijk ICT-beoordelingsrapport waarin is aangeven welke zaken u goed voor elkaar heeft en waar ruimte is voor verbetering.

 

  • Een gratis objectieve beoordeling doormiddel van de ICT scan
  • Binnen 7 werkdagen een beoordelingsrapport van uw ICT scan in de mailbox
  • Mogelijkheid tot nabespreking van uw ICT scan (beoordelingsrapport)

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede commutatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart