IT Borne

De partner voor IT in Borne

ICT bedrijf voor het MKB in Borne

ICT speelt met toenemende mate een belangrijke rol binnen organisaties. IT zal bedrijven in Borne ook niet weg te denken zijn. Met name in het MKB zien wij een grote vraag naar advies en implementatie van IT systemen. Begrijpelijk; want MKB organisaties hebben geen interne ICT-medewerker en willen zich graag focussen op de core business. De IT die wordt geïmplementeerd voor bedrijven in Borne dient uiteraard ook betrouwbaar, efficiënt en veilig te zijn zodat er geen hinder wordt ondervonden tijdens de werkzaamheden. Een goed op elkaar afgestemde ICT-omgeving is hierin dus van groot belang. Bent u als bedrijf in Borne opzoek naar een vaste partner om de ICT-voorziening uit handen te nemen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

hiervoor moet je bij Juict zijn als IT partner

  • Managed Services
  • Microsoft Office 365
  • Cloud Services
  • Netwerkinstallaties
  • Consultancy en projectmanagement
  • Hardware en software
  • Cybersecurity

IT oplossingen voor bedrijven in Borne

Zoals aangegeven is ICT voor bedrijven uit Borne uiteraard ook niet meer weg te denken. Net zoals bij alle andere bedrijven zien wij een grote vraag om de ICT uit handen te nemen. JUICT verzorgt met een breed scala aan diensten op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP de IT oplossing voor bedrijven in Borne. Hierin zal altijd gekeken worden naar een passende oplossing die past bij de organisatie waar wij op dat moment aan tafel zitten. Elk bedrijf heeft namelijk te maken met eigen eisen en wensen. Het is voor ons belangrijk dat deze ook goed worden afgedicht zodat u vlekkeloos kan werken in de ICT-omgeving. 

Verder werken wij binnen JUICT altijd met A-merken en zullen we ervoor waken om altijd een robuuste oplossing neer te zetten. Dit vervolgens ook weer met het oogpunt om alles zo ‘plat’ mogelijk te slaan zodat er geen complexe situaties ontstaan die de continuïteit van het bedrijf in gevaar kunnen brengen. Tegenwoordig doen we dit onder andere met moderne Cloudomgeving op basis van Microsoft 365 of een gevirtualiseerde werkplek in Azure Virtual Desktop.

  • Breed scala aan diensten op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP
  • Afgestemd voor bedrijven in Borne
  • Altijd een passende oplossing

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen bedrijven uit Borne voor JUICT?

Naast de diensten die worden geïmplementeerd hechten wij eigenlijk meer waarde aan de service hieromheen. Ten slotte zijn er tal van ICT partijen die een oplossing kunnen implementeren voor bedrijven in Borne. Maar wij maken het verschil met onze servicegerichte dienstverlening. Wij bij JUICT vinden het belangrijk dat u met een glimlach kan werken met uw ICT-omgeving. Het is dan ook fijn om te horen dat wij klanten terug krijgen dat onze transparante en heldere communicatie omtrent onze dienstverlening en klant specifieke situaties erg op prijs wordt gesteld. Ook voor bedrijven in Borne staan wij graag klaar om onze diensten te verlenen. Indien gewenst kunnen wij altijd een keer bij u langs komen om eens verder te praten over onze dienstverlening en waar wij voor u het verschil kunnen maken. Interesse? Vanuit ons kantoor in Haaksbergen rijden wij graag uw kant op om eens kennis te maken.

IT bedrijf in Borne nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheerder in Borne, een ICT-consultant in Borne of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto