Klantcase

Stooff Interior Projects

Stooff Interior Projects

Stooff Interior Projects is een modern en vooruitstrevend interieurbouw bedrijf die gespecialiseerd is in het maken/produceren van uiteenlopende interieurs. Hierbij zijn persoonlijke benadering en gedegen vakmanschap kenmerken van de manier van werken. Zo is bij Stooff ook niks onhaalbaar en worden de oneindige mogelijkheden van materiaalbewerking gebruikt voor de realisatie van de gaafste projecten!

Probleemstelling

De behoefte aan een verse blik op de ICT-omgeving speelde binnen Stooff Interior Projects. Bij de initiële schouw van de omgeving zijn er gezamenlijk actiepunten op papier gezet om te werken aan het optimaliseren/vernieuwen van de ICT-omgeving. Daarnaast was er performance (snelheid) issue met de CAD software die urgent was om te verhelpen.

Wat doet JUICT voor Stooff Interior Projects?

Wat zegt Stooff Interior Projects zelf over JUICT?

Gezien het belang van de ICT binnen ons vooruitstrevende interieurbouw bedrijf hebben wij als Stooff behoefte aan een innovatieve ICT-dienstverlener die goed de wensen weet te interpreteren. Stooff Interior Projects is dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van LCS Haaksbergen. Een jong en innovatief bedrijf dat snel ergens op in kan springen, flexibel en weten waar ze het over hebben. – Marieke Kammeijer Markerink (CFO – Stooff Interior Projects)

Gezien het belang van de ICT binnen ons vooruitstrevende interieurbouw bedrijf hebben wij als Stooff behoefte aan een innovatieve ICT-dienstverlener. En die hebben wij gevonden met JUICT!
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
mart